Промоции

Промоции за седмични заявки:

6месеца 11 месеца
Група За 1 ден Седмица 5 дни Седмица 6 дни Седмица 7 дни
220 гр 300 гр 220 гр 300 гр 220 гр 300 гр 220 гр 300 гр
С доставка (основно + десерт) 5,70лв 6,70лв 28лв 33лв 33лв 39,50лв 37лв 44лв
Близнаци с доставка 10,20лв 12,20лв 45лв 55лв 54лв 66лв 63лв 77лв
Без Доставка (от Пункт) 4,50лв 5,50лв 22.50лв 27,50лв 27лв 33лв 31,50лв 38,50лв